Παρακολουθήστε το όποτε θέλετε, όπου θέλετε, σε PC, tablet ή smartphone

Μέθοδος In-Sync Child ολοκληρωμένο πακέτο - Κάντε κλικ εδώ

Τι θα μάθετε

Δείτε πώς τα παιδιά αναπτύσσονται με την ίδια αλληλουχία, ωστόσο όχι με τον ίδιο ρυθμό.


Μάθετε βασικούς όρους για τα θεμελιώδη μέρη της πρώιμης παιδικής ανάπτυξης:

A) Αισθητηριακή επεξεργασία

B) Αντιληπτικο-κινητική ανάπτυξη

C) Ανάπτυξη όρασης


Μάθετε πώς ορισμένα κενά σε βασικές δεξιότητες ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την πλήρη ανάπτυξη του παιδιού.


Μάθετε ότι οι διασκεδαστικές και λειτουργικές κινητικές εμπειρίες έχουν κρίσιμη σημασία στην συνολική ανάπτυξη και την εξέλιξη του παιδιού.Περιγραφή

Όταν είστε συντονισμένοι, οι κινήσεις σας είναι αποτελεσματικές και ρέουσες. Νιώθετε άνετα στο σώμα σας και όταν νιώθετε άνετα στο σώμα σας, νιώθετε καλά. Όταν νιώθετε καλά, λειτουργείτε καλύτερα. Όλα λειτουργούν. Μάθετε πώς η αισθητηριακή, η αντιληπτικο-κινητική και η οπτική ανάπτυξη συνεργάζονται για να συμβάλλουν στον συντονισμό των παιδιών.

Μέθοδος In-Sync Child: Θεωρία και Παιχνίδι 


Η πρώιμη κινητική ανάπτυξη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην σωματική, συναισθηματική, ακαδημαϊκή και γενικότερη επιτυχία ενός παιδιού. Η Joye Newman (συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου ‘Move to Learn: Integrating Movement into the Early Childhood Curriculum’) και η Carol Kranowitz (συγγραφέας του επαναστατικού ‘The Out-of-Sync-Child’) έχουν συγγράψει από κοινού το ‘Growing an In-Sync Child’ και τη συνέχειά του ‘In-Sync Activity Cards’. Παρακολουθήστε αυτές τις παρουσιάσεις όπου προσφέρουν μια εκ βαθέων ματιά στις αντίστοιχες πτυχές της ειδικότητάς τους και στη συνέχεια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν δραστηριότητες και συμβουλές σχετικά με τη διαμόρφωση μιας τάξης γεμάτης συναρπαστικές, εύκολες στην εφαρμογή εμπειρίες που θα αναπτύξουν και θα ενισχύουν την αισθητηριακή, αντιληπτικο-κινητική και οπτική ανάπτυξη των μαθητών σας. 

Συχνές Ερωτήσεις


Πότε ξεκινά και τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά τώρα και δεν τελειώνει ποτέ! Είναι ένα εντελώς self-paced διαδικτυακό μάθημα - εσείς αποφασίζετε πότε ξεκινάτε και πότε τελειώνετε.


Πώς λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης;

Το λαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, αυτόματα από το σύστημα, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.


Πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;

Εφ' όρου ζωής. Μετά την εγγραφή, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το σεμινάριο για όσο χρονικό διάστημα θέλετε - σε όλες τις συσκευές που διαθέτετε.

Joye Newman M.A.


Η Joye Newman απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή με ειδίκευση στην αντιληπτικο-κινητική ανάπτυξη από το The George Washington University. Ενσωματώνοντας σπουδές στη συμπεριφορική οπτομετρία, την εργοθεραπεία και την ψυχολογία στο πτυχιακό της έργο, ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο κινητικής θεραπείας.

Η Joye ίδρυσε και διηύθυνε την Kids Moving Company (KMC). Ασχολήθηκε με πολλά παιδιά που δεν είχαν πολλά ερεθίσματα για κίνηση — για την ακρίβεια, πολλά παιδιά αποθαρρύνονταν από την κίνηση — στο σπίτι και στο σχολείο. Η KMC προσέφερε έναν χώρο σε αυτά τα παιδιά για κίνηση, παιχνίδι και σκέψη σε ένα αναπτυξιακά κατάλληλο περιβάλλον. Μετά από 30 χρόνια, η Joye έκλεισε το στούντιο για να επικεντρωθεί σε ατομικές αξιολογήσεις και συμβουλευτική με γονείς ώστε να βοηθήσει τα παιδιά τους να αποκτήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να αποκτήσουν περισσότερες ικανότητες σε ό,τι κάνουν.

Carol Stock Kranowitz M.A.


Η Carol Stock Kranowitz, δασκάλα επί 25 χρόνια, σύστησε τη Διαταραχή Αισθητηριακής Επεξεργασίας (SPD) σε γονείς και εκπαιδευτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ‘The Out-of-Sync Child’ είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς. Η πιο πρόσφατη έκδοσή είναι η ισπανική μετάφραση El Niño Desincronizado (2020) και μια νέα συνέχεια ‘The Out-of-Sync Child Grows Up: Coping with SPD in the Adolescent and Young Adult Years. Η Carol απέκτησε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στην Εκπαίδευση και την Ανθρώπινη Ανάπτυξη με ειδίκευση στην ειδική αγωγή από το George Washington University. Μάθετε περισσότερα στη δικτυακή τοποθεσία: www.out-of-sync-child.com

Ο συνδυασμός των εξειδικευμένων γνώσεων της Carol στην αισθητηριακή επεξεργασία και της Joye στην αντιληπτικο-κινητική και οπτική ανάπτυξη γέννησαν το In-Sync Child.