Παρακολουθήστε το όποτε θέλετε, όπου θέλετε, σε PC, tablet ή smartphone

Μέθοδος In-Sync Child ολοκληρωμένο πακέτο - Κάντε κλικ εδώ

Τι θα μάθετε

Μάθετε για τις οχτώ αισθήσεις.


Μάθετε πώς το αναπτυσσόμενο παιδί αναπτύσσει συνήθεις αισθήσεις με: 

A) Προσαρμογή των αισθήσεων, κυρίως για αυτοπροστασία 

B) Διάκριση των αισθήσεων, ιδίως για μάθηση 

C) Ανάπτυξη αντιληπτικο-κινητικών δεξιοτήτων για τη συμμετοχή στην καθημερινή ζωή 


Κατανοήστε τις προκλήσεις αισθητηριακής επεξεργασίας.


Πάρετε συμβουλές για την υποστήριξη ΟΛΩΝ των παιδιών μέσω ψυχαγωγικών αισθητηριακών εμπειριών, ιδίως εκείνων που περιλαμβάνουν αφή και κίνηση. Περιγραφή

Η αισθητηριακή επεξεργασία είναι ο τρόπος που το νευρικό μας σύστημα λαμβάνει και οργανώνει συνήθη αισθητηριακά μηνύματα και στη συνέχεια διαχειρίζεται την πληροφορία για να οργανώσει κατάλληλες αποκρίσεις στο πλαίσιο της καθημερινότητας. Περίπου το 16% των παιδιών αντιμετωπίζουν προκλήσεις αισθητηριακής επεξεργασίας που ενδεχομένως να επηρεάζουν την πλήρη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της παιδικής ηλικίας.

Αυτή η διάλεξη προσφέρει στρατηγικές σε εκπαιδευτικούς προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν στην τάξη και στην αυλή για να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την αισθητηριακή επεξεργασία όλων των μαθητών τους.

Μέθοδος In-Sync Child: Θεωρία και Παιχνίδι 


Η πρώιμη κινητική ανάπτυξη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην σωματική, συναισθηματική, ακαδημαϊκή και γενικότερη επιτυχία ενός παιδιού. Η Joye Newman (συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου ‘Move to Learn: Integrating Movement into the Early Childhood Curriculum’) και η Carol Kranowitz (συγγραφέας του επαναστατικού ‘The Out-of-Sync-Child’) έχουν συγγράψει από κοινού το ‘Growing an In-Sync Child’ και τη συνέχειά του ‘In-Sync Activity Cards’. Παρακολουθήστε αυτές τις παρουσιάσεις όπου προσφέρουν μια εκ βαθέων ματιά στις αντίστοιχες πτυχές της ειδικότητάς τους και στη συνέχεια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν δραστηριότητες και συμβουλές σχετικά με τη διαμόρφωση μιας τάξης γεμάτης συναρπαστικές, εύκολες στην εφαρμογή εμπειρίες που θα αναπτύξουν και θα ενισχύουν την αισθητηριακή, αντιληπτικο-κινητική και οπτική ανάπτυξη των μαθητών σας. 

Συχνές Ερωτήσεις


Πότε ξεκινά και τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά τώρα και δεν τελειώνει ποτέ! Είναι ένα εντελώς self-paced διαδικτυακό μάθημα - εσείς αποφασίζετε πότε ξεκινάτε και πότε τελειώνετε.


Πώς λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης;

Το λαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, αυτόματα από το σύστημα, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.


Πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;

Εφ' όρου ζωής. Μετά την εγγραφή, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το σεμινάριο για όσο χρονικό διάστημα θέλετε - σε όλες τις συσκευές που διαθέτετε.

Carol Stock Kranowitz M.A.


Η Carol Stock Kranowitz, δασκάλα επί 25 χρόνια, σύστησε τη Διαταραχή Αισθητηριακής Επεξεργασίας (SPD) σε γονείς και εκπαιδευτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ‘The Out-of-Sync Child’ είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς. Η πιο πρόσφατη έκδοσή είναι η ισπανική μετάφραση El Niño Desincronizado (2020) και μια νέα συνέχεια ‘The Out-of-Sync Child Grows Up: Coping with SPD in the Adolescent and Young Adult Years. Η Carol απέκτησε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στην Εκπαίδευση και την Ανθρώπινη Ανάπτυξη με ειδίκευση στην ειδική αγωγή από το George Washington University. Μάθετε περισσότερα στη δικτυακή τοποθεσία: www.out-of-sync-child.com Ο συνδυασμός των εξειδικευμένων γνώσεων της Carol στην αισθητηριακή επεξεργασία και της Joye στην αντιληπτικο-κινητική και οπτική ανάπτυξη γέννησαν Το Συντονισμένο Παιδί.