Παρακολουθήστε το όποτε θέλετε, όπου θέλετε, σε PC, tablet ή smartphone

Μέθοδος In-Sync Child ολοκληρωμένο πακέτο - Κάντε κλικ εδώ

Τι θα μάθετε

Μάθετε πώς η καλή αντιληπτικο-κινητική ανάπτυξη επηρεάζει το σύνολο της μελλοντικής μάθησης, εντός και εκτός τάξης.


Μάθετε για την αναπτυξιακή πυραμίδα.


Κατανοήστε την εξαιρετική σημασία του μπουσουλήματος σε χέρια και γόνατα.


Αποκτήστε βαθειά γνώση των οχτώ πιο σημαντικών αντιληπτικο-κινητικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των χιασμός μέσης γραμμής, πλευρικότητα και αντίληψη σώματος και το πώς επηρεάζουν τη μάθηση των μαθητών σας.


Ανακαλύψτε συμβουλές για το πώς να διαμορφώσετε τις τάξεις σας και άλλους εύκολους τρόπους για να αναπτύξετε και να ενισχύσετε την αντιληπτικο-κινητική ανάπτυξη των μαθητών σας.


Μάθετε πώς να εντοπίσετε πιθανές καθυστερήσεις σε διάφορες περιοχές της αντιληπτικο-κινητικής ανάπτυξης των μαθητών σας.Περιγραφή

Τα παιδιά από τη γέννηση έως την ηλικία των έξι αναπτύσσουν τη βάση του ποιοι και ποιες θα γίνουν στην υπόλοιπη ζωή τους. Ενώ μπορούμε να τους διδάξουμε πληροφορίες, δεν μπορούμε να τους διδάξουμε δεξιότητες που μαθαίνουν μόνο μέσα από την κίνηση. Αυτή η διάλεξη θα εξηγήσει τις διάφορες περιοχές της αντιληπτικο-κινητικής ανάπτυξης και το πώς η κάθε περιοχή επηρεάζει τη συνολική ανάπτυξη του παιδιού.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε δραστηριότητες και προγράμματα που αναπτύσσουν και ενισχύουν τη αντιληπτικο-κινητική ανάπτυξη των μαθητών σας.

Μέθοδος In-Sync Child: Θεωρία και Παιχνίδι


Η πρώιμη κινητική ανάπτυξη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην σωματική, συναισθηματική, ακαδημαϊκή και γενικότερη επιτυχία ενός παιδιού. Η Joye Newman (συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου ‘Move to Learn: Integrating Movement into the Early Childhood Curriculum’) και η Carol Kranowitz (συγγραφέας του επαναστατικού ‘The Out-of-Sync-Child’) έχουν συγγράψει από κοινού το ‘Growing an In-Sync Child’ και τη συνέχειά του ‘In-Sync Activity Cards’. Παρακολουθήστε αυτές τις παρουσιάσεις όπου προσφέρουν μια εκ βαθέων ματιά στις αντίστοιχες πτυχές της ειδικότητάς τους και στη συνέχεια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν δραστηριότητες και συμβουλές σχετικά με τη διαμόρφωση μιας τάξης γεμάτης συναρπαστικές, εύκολες στην εφαρμογή εμπειρίες που θα αναπτύξουν και θα ενισχύουν την αισθητηριακή, αντιληπτικο-κινητική και οπτική ανάπτυξη των μαθητών σας. 

Συχνές Ερωτήσεις


Πότε ξεκινά και τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά τώρα και δεν τελειώνει ποτέ! Είναι ένα εντελώς self-paced διαδικτυακό μάθημα - εσείς αποφασίζετε πότε ξεκινάτε και πότε τελειώνετε.


Πώς λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης;

Το λαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, αυτόματα από το σύστημα, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.


Πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;

Εφ' όρου ζωής. Μετά την εγγραφή, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το σεμινάριο για όσο χρονικό διάστημα θέλετε - σε όλες τις συσκευές που διαθέτετε.

Joye Newman M.A.


Η Joye Newman απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή με ειδίκευση στην αντιληπτικο-κινητική ανάπτυξη από το The George Washington University. Ενσωματώνοντας σπουδές στη συμπεριφορική οπτομετρία, την εργοθεραπεία και την ψυχολογία στο πτυχιακό της έργο, ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο κινητικής θεραπείας.

Η Joye ίδρυσε και διηύθυνε την Kids Moving Company (KMC). Ασχολήθηκε με πολλά παιδιά που δεν είχαν πολλά ερεθίσματα για κίνηση — για την ακρίβεια, πολλά παιδιά αποθαρρύνονταν από την κίνηση — στο σπίτι και στο σχολείο. Η KMC προσέφερε έναν χώρο σε αυτά τα παιδιά για κίνηση, παιχνίδι και σκέψη σε ένα αναπτυξιακά κατάλληλο περιβάλλον. Μετά από 30 χρόνια, η Joye έκλεισε το στούντιο για να επικεντρωθεί σε ατομικές αξιολογήσεις και συμβουλευτική με γονείς ώστε να βοηθήσει τα παιδιά τους να αποκτήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να αποκτήσουν περισσότερες ικανότητες σε ό,τι κάνουν.